PROIZVODI

TRAJNA KOBASICA

Trajne Fermentisane kobasice, više decenijska iskustva naših stručnjaka uz pomoć najsavremenije tehnologije, kao rezultat su dale vrhunske proizvode, istančanog i prefinjenog ukusa namenjenih korisnicima svih uzrasta. Da bi proizvodi što duže sačuvali ova svojstva pakujemo ih u zaštitna vakuum pakovanja cele ili narezane i spremne za upotrebu.

POLUTRAJNA KOBASICA

Polutrajne kobasice, Barene kobasice (fino i grubo usitnjene) neizbežan sastojak svakog sendviča, proizvodi ovog tipa kobasica svojim ukusom i fino izbalansiranim začinima mame pripadnike svih generacija. Pasterizovane konzerve, proizvodi dobijeni od čistih mišića sa niskim sadržajem masti (2-3%). (Kare u omotu, stišnjena i presovana šunka)

PAŠTETE I MESNI NARESCI

Paštete i mesni naresci, proizvedeni od biranih komada mesa, salamurenih, podvrgnutih termičkoj obradi sterilizacijom kako bi bili kvalitetan, hranljiv obrok, lak za konzumiranje kako kod kuće tako i na poslu ili na izletu. Kuvane kobasice (paštete u crevu) su tradicija u novom, modernom obliku.

DIMLJENI PROIZVODI

Dimljeni proizvodi se dobijaju dimljenjem, pečenjem ili barenjem od svinjskih ili goveđih komada oblikovanog mesa sa ili bez kostiju, koji se mogu odmah konzumirati, ali mogu biti upotrebljeni i kao važan dodatak u raznim kuvanim jelima. Suvomesnati proizvodi su podvrgnuti dugotrajnim procesima solenja, dimljenja i zrenja, što je rezultiralo ukusom koji se mora naći na svakom prazničnom posluženju.

GOTOVA JELA

Gotova jela su proizvodi dobijeni na osnovu tradicionalnih jela sa ovih prostora, pripremljenih i prilagođenih modernom načinu života.

HRANA ZA KUĆNE LJUBIMCE

Hrana za kućne ljubimce, hrana namenjena za mačke i pse po posebnoj recepturi koja garantuje kvalitetnu ishranu kućnih ljubimaca.